Når ens verden falder sammen.

Angst for at få angst,og lidt om min dag. 😔

Godaften til jer, der læser med, i dette indlæg vil jeg prøve at skrive om hvordan det er at få angst for angsten, jeg ved godt det lyder små tosset, men det findes rent faktisk og det ved dem med angst godt, men for andre lyder det måske tosset. 🙂  jeg har tit haft angst for at få angsten, hvis jeg ikke lige ved hvad der sker med min krop, så får jeg ondt i maven, så bliver jeg angst for at det er angsten der er på vej, og angsten er der jo allerede, men jeg tror man er bange for hvor slemt anfaldet bliver, og man kan håndtere det denne her gang, og der går 1000 tanker igennms ens hoved, om alt verdens ting. Hvid jeg har haft et angst anfald nogle dage forinden, så bliver jeg faktisk utrolig bange for at gå ud af min dør, fordi jeg tror jeg får angst igen, så undgår jeg helst at gå ud, især hvis jeg først er hjemme, når det er mørkt, og jeg ved ikke hvorfor, at jeg får angst når jeg kommer hjem en sene aften, men det sker ikke når det sommer, men ja man har det for det meste, godt om sommeren, heldigvis for det. 🙂

Men i dag, har faktisk været en okay god dag, har bare fået slappet af, og bare hygget med mig med en masse gode serier. Det altid dejligt med en dovne dag, hvor man bare intet skal. I morgen skal jeg til møde, med min sagsbehandler, der jeg nok skal have en bostøtte igen, som kan komme og snakke med mig, eller tage med mig til møder, hvilket jeg har brug for, så håber det lykkes igen, der det vigtigt for mig, så jeg kan komme ud af denne her sorte priodede, jeg er i. Jeg trænger til nogle gode dage, og en masse overskud, så jeg kan fungere. 🙂 her til aften var vi hjemme ved min svigerfar og hans lille datter, for at spise aftensmad. Altid hyggeligt at besøge dem, med en masse gode grin, for E ( skriver ikke navne) er noget af det sødeste, hun er bare dejlig, hun kan redde min dag hver gang, med de sødeste smil, grin, og man glemmer helt ens tanker. Hun er en chrametrold, som jeg elsker ligeså højt som min egen familie ❤ hun er en fantastisk lille pige, altid glad, smilende, og masser af krudt i røven. 😂😂 Hun er tit ud på ballade, og det ser så sjovt ud til tider. Haha.

Jeg vil lige dele mit motto med jer, som jeg har fået tusser for et par måneder siden. ☺️☺️

Don’t stress

Do your best

Forget the rest. [wpsocialite][wpsocialite]

Det var lidt om min dag og lidt om angsten.. Tak fordi i læser med, jeg er ordblind, så gør det så godt jeg kan. ☺️

Godnat herfra 😴😴

 

Jeanette Irene O. Andersen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når ens verden falder sammen.