Når jeg fordyber mig. ☺️

En masse at fortælle. 😁😁

Goddag til dem som læser med. 🙂

Jeg beklager stilheden de sidste mange dage, men har haft brug for at koble af, for der sker så meget for tiden, at jeg ikke kan følge med, og det giver mig stress, og angst fordi jeg ikke har kontrol over hvad der skal ske, og har bedst med at have kontrol med ALT!! jeg syntes det svært at lægge det fra sig igen, for vil jo gerne kunne nyde livet uden at jeg skal ha kontrol overalt. 🙂 Jeg kan Vældig godt lige at min dag er planlagt så meget som muligt, så der ikke kommer overraskelser, for dem er jeg ikke helt glade for altid, for det gør mig utilpas, og det er ikke for at lyde utaknemmelig overhovedet, for sætter pris på alt det der bliver gjort for mig, men jeg bliver bare utilpas. 🙄 Ved godt det lyder mega tosset. 😁 Men jeg arbejder på det bliver bedre.

Jeg har jo prøvet at spise sundere, men ja det var ikke så let som jeg håbede på, det måske også lidt dumt at håbe at det lykkes så ahurtugt, så det gik galt for blev trist og ked af det hele en dag, men er op på hesten igen, har lavet sund chil con carne med linser og pandebrød, det fik vi de sidste to dage, og i dag skal vi have frisk pasta med kylling kødboller. 🙂 Jeg håber snart jeg kan mærke en forskel. Jeg har også fået bagt en masse lækre muffins, ved ikke om de er sunde, meb gode er de da, jeg spiser dem godt nok ikke selv altid, for er ikke kage spiser, kun en gang i mellem, ellers bager jeg når jeg er så heldig at få gæster, eller bager jeg til kærestens far og lille E. 😁 Hun elsker kage og især det der er lavet fra bunden og det er en stor fornøjelse at  se, hun får kæmpe øjne også kommer der et kæmpe smil, hun er sgu herlig. Jeg elsker hende rigtigt højt ligesom med min egen familie. ❤

Jeg har haft lidt angst på det sidste, men jeg tog ikke min medicin, jeg prøvede at flytte fokus og sove det væk, det hjalp lidt, men det bestemt bedre end ingenting syntes jeg. 🙂 men min rastløshed er sindsyg træls, kan ikke være nogen steder, jeg er træt, og når jeg så sover, lægger jeg vist og pyler lidt og tror der har været uhyggelig drømme som jeg ikke husker, så har jeg det træls i hele kroppen, ja kunne sikkert sove dagen.væk, orker faktisk ikke rigtigt noget, ikke engang mit hjem altså pligter osv, men det skal jo gøres, så må bare klemme ballerne sammen og få det gjort, for man bliver jo glad for det er gjort bagefter, det er jo en dejlig følelse  🙂 som så mange af jer måske ved, elsker jeg at spille klaver, keyboard, og jeg er da blevet. Oget bedre end sidst, er ved at lære sidst del af puff, den er lidt svær, men første del er okay nem.

Jeg håber i får en dejlig onsdag, og pas på hinanden nden. 🙂

Kram herfra. 🙂 

Jeanette Irene O. Andersen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når jeg fordyber mig. ☺️