Fifty shades Of Grey - Fanget

I mørket.

I mørket fortalt af Christian Grey.

Skrevet af E. L James.

Christian Grey kæmper stadig  sine kampe, og det eneste der kan hjælpe ham, er den smukke Ana, han vil vinde hende tilbage, vise hende at han godt han havde et helt alm forhold, hvilket ikke er så nemt for ham, og det ved de fleste, hvis man har læst Fifty shades – i mørket.

Han får heldigvis sin chance for at bevise at han virkelig gerne vil hende, og det får sine udfordringer, for der dukker en kvinde op fra Christians fortid, som måske er farlige for Ana og Christian, måske mest sig selv.  Elena ( tidligere elsker og morens veninde)  prøver lidt at ødelægge det, der hun ikke rigtigt tror på, han duer til et alm forhold, pga hans frygtelig barndom. Christians mor (en der tog Christian til sig, der de fandt hans mor død, af en overdosis) finder ud af hans fortid med Elena, der hun overhøre en samtale mellem Ana, Christian, Elena der diskutere.

Det ender med Grace (moren) smider hende ud.

Resten af bogen, må i selv læse, for kommer bare til at røbe for meget.😂😂

Det er en fantastisk bog og jeg elsker at høre hvordan, han tænkte, følte osv igennem fra de mødtes også til de blev gift. Så det er en bog, jeg klart vil anbefale. ❤️❤️

Ha en fantastisk søndag ❤️❤️

Jeanette Irene O. Andersen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fifty shades Of Grey - Fanget