Calendar Girl - September

Calendar Girl – September

Jeg vil kort fortælle hvad det hele handler om, så man har en nogenlunde forståelse for serien og måske lyden den så spændende, at man selv vil begynde at læse den, hvilket du kan gøre på Storytel.dk, de har alle de 9. bind tilgængelig.

Serien handler om den 24 årige Mia Saunders, der har store drømme om en skuespiller karrierer. Hendes mor forlod familien da Mia og hendes søster Madison var små, deres far stod alene tilbage med børnene men han var der sjældent, han havde stor alkohol misbrug og efterlod dem alene dage af gangen. Faren ender senere i koma da han ikke kunne betale en gæld, da beslutter Mia sig for på egen hånd, at skaffe 1 million dollars som faren skylder. Hun får arbejde som sin moster Mille, der ejer et firma der lejer Escort piger ud en måned af gangen. Det vil sige en ny by, hver måned med en masse oplevelser der vil ændre hendes til for altid.
Den 9. bind er meget erotisk, romantisk, sød og meget fangende 🙂 Nu vil jeg fortælle lidt om den 9. bind i serien.
Jeg har personligt haft svært ved at lægge bogen fra mig, spændingen stiger og den fanger.
I september rejser Mia hjem til Las Vegas for at være ved hendes fars side, da hans tilstand forværres, ingen ved om han vil overleve. Hendes bror Max kommer for at vise sin støtte og forsøger at hjælpe. Mia’s far har stadig gæld der skal betales, mon det lykkes hende? Mia’s bedste veninde Gin kommer ud for en grim oplevelse, hvor Mia må holde hovedet koldt. Wes hendes kæreste har hun ikke hørt fra længe og hun er bekymret, hører hun nogensinde fra ham igen? Hvad mon der er sket? Vil hendes far klare sig?
Alt dette kan du finde ud af ved at læse bind 9. Calander Girl – September. Til alle der elsker serien kan jeg lige fortælle, at Calender Girl bliver lavet til en tv serie der bliver vist i 27 lande.
Det var alt fra mig, ha en rigtig god dag 🙂

 

Skærmbillede-2016-03-31-kl.-10.03.18

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Calendar Girl - September