Bloggeradvent del 2. 🎅

1.søndag i advent. 🎅🤶

Halløj derude. 🙂

Jeg håber i har haft en skøn weekend med en masse julehygge. 🤶🎅 Jeg har haft en meget travl weekend, men den har været god. 😁

Jeg har fået fejret 6 års dag med min dejlige kæreste, og vi tog ud at spise kinesisk mad, også fik vi købt de sidste julegaver, også var jeg omme i børnehaven med Elisa, til julehygge, og vi hyggede os mega meget. 😊

Jeg holdte også julefrokost for min bogklub, hvor vi fik en masse lækkert mad, og fik grinet og hygget os en del. ☺️ Vi fik også set the bookclub på viaplay. 🙂

I dag har vi skønne Elisa, hvor vi bare hygger os og bare slapper af. 🙂 Det så hyggeligt at hun er på besøg. ❤️❤️

Men men jeg har også glædet mig som et lille barn, til at åbne min advents gave fra Sennie. Jeg fik en skøn bog som jeg glæder mig til at læse, også var der cockolade med, ih hvor jeg skal hygge mig, og bare slappe af efter en meget lang uge. 🙂 1000 1000 tak søde Sannie.

I kan læse hendes blog her http://sententia.dk/jeg-er-igen-med-i-bloggeradvent-2/

Jeg har jo også skulle sende en advent klandrer til sødeste Karina og i kan læse hendes blog her https://crossingjourneys.wordpress.com/2019/12/01/bloggeradvent-del-2-1-sondag-i-advent/ og hun har en konkurrence kørende, så tjek det ud 🙂

Pas godt på jer selv og nyd søndagen. 🙂

Jeanette Irene O. Andersen

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggeradvent del 2. 🎅