Sundere liv og mindre trælse dage

Ung og konisk syg.

God eftermiddag. ☺️

Jeg sad en morgen for et par dage siden, og hørte om hvordan det er at være ung og være konisk syg eller have koniske smerter, og at det er et tabu desværre. Det var 17 årig pige som er så modig at sidde i godmorgen tv og fortælle hvordan det er at være ung og konisk syg, hun er en smuk ung pige, hun er præcis som alle andre unge, fungere så godt man nu kan med slemme smerter, men hun sidder i kørestol, og lægger meget i seng fordi hun har så ondt, der det gør ondt at sidde, stå op, gå og hvad jeg kunne forstå havde hun det bedst når hun lå ned. Men det der overrasket mig allermest var at folk ikke rigtigt ville sehende i øjnene når de snakkede med hende, eller at de gloede helt vildt, uden at komme hen at spørg i stedet for, hvilket hun sikkert med glæde ville svaret på. Jeg så kun et par min og læst en artikel med hende og jeg syntes hun er så sej og modig at hun tørre at stille op og fortælle om det, også på tv, det dæleme godt klart. ☺ Håber ikke jeg har misforstået det, for ville gerne sprede budskabet, det skide vigtigt, vi unge må ikke være flove over at være koniske syg eller havde koniske smerter, for vi er stadig den samme, vi må bare tænke lidt mere over hvad vi gør og om vi kan holde til det, men når det er sagt, så er jeg sikker på vi er ligesom alle jer andre. 😊

Jeg har selv koniske smerter, fordi jeg har haft en skæv fod, og ingen den blev rettet foden, gik det ud over min hofte og ryg. De rettet så foden, ved at brække lårbenet, det har hjulpet lidt, men har desværre stadig smerter i ryg og ben, fordi der gik så lang tid før det blev rettet desværre, der de troede at jeg ville vokse fra det, men det skete jo så ikke. 🙂 men jeg har accepteret at jeg ikke kan det hele, og jeg bare gør det jeg kan ha det sjovt med det. ☺ Fx jeg drikker ikke alkohol, der jeg får angst og må heller ikke pga stærk smertestillende, men kan alligevel godt feste, drikke sodavand og ha det sjovt, eller jeg vil i hvert fald ikke drikke på smertestillende, det tør jeg virkelig ikke, bryder mig heller ikke om alkohol, så det sgu ligemeget. 😁 Kan så ikke holde til at sidde i en bil i lang tid pga smerter, men skal desværre ud og køre langt i bil til tider, også må jeg putte på sofaen de næste dage, for at komme oven på igen, det også det værd når vi besøger familie og når vi er ude at opleve en del. ☺ Men vil smutte, vil lade op til fødselsdag i aften hos svigerfamilien, så har bagt hele formiddagen, og det blev til gode blåbær muffins 😁 de er mega gode, og der skulle os bages til i morgen, der vi skal i legeland med kærestens lillesøster, far, og vores feriebarn, så vi skal rigtigt hygge os. ☺ Så ha en fantastisk søndag . 

Jeanette Irene O. Andersen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere liv og mindre trælse dage