En meget smuk dag.

En fantastisk god dag 😁😁

Godaften skønne læsere. 🙂

Jeg har faktisk haft en god dag, uden alt for meget bøvl med hovedet, altså kan godt mærke at det har været en hård uge, for er sindsyg udmattet, men i morgen skal jeg helst være frisk for der kommer gæster til aftensmad, og der skal helst gøres rent inden, for der roder helt vild i de her dage, så i morgen, skal hele huset helst blive pænt og rent igen, og der skal bare luftes ud, høres højt musik, og håbe på overskuddet er der imorgen, for det møg vigtigt, kan godt li at der er rent, for ellers bliver jeg stresset, sur og ikke særlig sød, men for det meste er der pænt herhjemme og det må self også gerne rode lidt, men helst ikke for meget, det sker dog til tider, men bliver også sindsyg glad, når det er overstået, og bliver helt stolt over at jeg fik det gjort, ved godt det lyder tosset, men det er en sejr for mig og dem skal man huske og sætte pris på, for det vil hjælpe en godt på vej, husk at ros dig selv, det kommer man langt med, også vil man også måske være bedre til at sætte grænser, når det sker, så får du det meget bedre med dig selv, hvor du får mere selvværd og selvtillid, det viser også hvor selvsikker du er, hvor flere måske vil se op til en. Det er i hvert fald, det jeg arbejder på, det hårdt og det er grænseoverskridende, men det skal nok lykkes mig en dag at sige fra og sætte mine grænser, og det er blevet lidt bedre end bare for 2 år siden, så det går da lidt frem ad, så jeg tror på det kan lykkes for alle, det hjælper også at miditere, jeg elsker det, for det så dejlig afslappende og man lever sig helt ind i det, ja det er bare fantastisk når det lykkes, syntes det renser mine tanker og sjæl. Jeg ved godt at det lyder mega sært og tosset, men det er så dejligt at kunne få ro det stykke tid og man får sådan en god natte søvn. ☺ Så det vil jeg klart anbefale til alle. ☺ Jeg vil meget gerne prøve at skrive et indlæg om det, hvis det har interesse. 🙂 Men det kræver øvelse og man skal have tålmodighed, der det kan tage tid. 🙂  Det syntes jeg i hvert fald, det tog lidt tid for mig, og det driller os lidt endnu med at finde roen og luk ALT ude, altså alle lyde, det syntes jeg er svært til tider og det er jo nok vigtigt, for at kunne miditere og få noget ud af det. Jeg overvejer at begynde igen, vil gerne om morgen og om aften, så jeg ikke er så stresset hele tiden, og finde ind til min lykkelig sted i mit hoved, når jeg har angst, hvor inden kan gør mig noget ondt, og det nok noget jeg ikke har lært endnu, for det er røv svært at tænke postivt, når man har angst, men det kan vel lykkes for mig, hvis jeg er stædig nok, og det er jeg til tider, og vil være mega stædig her og blive ved med at prøve til det lykkes. 🙂 Jeg bruger faktisk Mette Holms oppe teori og den er fantastisk god, den har hjulpet mig meget, hun er fantastisk, oppe teorien, vil jeg helt

sikkert skrive om en af dagene, har et par billeder, jeg bruger når det hele er svært, følg hende på IG, for hun kommer med mange gode råd og vil som sagt lave et indlæg, med hende IG, og skrive om hendes oppe teori. Så glæd jer!!!

Nu vil jeg i seng, er godt træt. 🙂

Tak for du læste med, sov godt. 🙂 

Jeanette Irene O. Andersen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En meget smuk dag.